Menu

Άθλος Μαινάλου 2015

Άθλος Μαινάλου 2015

Ο Άθλος Μαινάλου 2015 (run+bike), έγινε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες για τέτοιο αγώνα, το Σαββατοκύριακο 24-25/10/2015 στην περιοχή της Βυτίνας και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας.

Άγγιξαν τις 400 συμμετοχές οι αθλητές και οι αθλήτριες, στα δύο αγωνίσματα του διημέρου, μεταξύ αυτών πολλά αξιόλογα ονόματα, από τον χώρο της ορεινής ποδηλασίας και του ορεινού τρεξίματος.
Αφετηρία και τερματισμός των αγωνισμάτων, του ορεινού τρεξίματος και της ορεινής ποδηλασίας, που ήταν σε σηματοδοτημένες διαδρομές, ήταν η πλατεία της Βυτίνας.
Περιλάμβανε ορεινό τρέξιμο (MTR) και ορεινή ποδηλασία (MTB).
Οι διαδρομές που έχουν σχεδιαστεί είναι μοναδικές, κινούνται στα ελατοδάση του Μαινάλου και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά της περιοχής.
Υπήρχε η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος είτε τα δύο αγωνίσματα MTR και MTB, δηλαδή τον Άθλο Μαινάλου, είτε να συμμετάσχει μεμονωμένα σε κάθε αγώνισμα.

Στο MTR η διαδρομή ήταν 19 χιλιόμετρα και 680μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς με μεγάλη ποικιλία στο τερέν. Φέτος σχεδιάστηκε μια επιπλέον διαδρομή των 12 χιλιομέτρων, μικρής υψομετρικής διαφοράς για νέους αθλητές.
Στο MTB είχαν σχεδιαστεί δύο διαδρομές: η κλασσική, αισθησιακή διαδρομή με μήκος 37 χιλιόμετρα με 1430μ. θετικής υψομετρικής διαφοράς και μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων και 610 μέτρων θετικής υψομετρικής διαφοράς για νέους, ανερχόμενους αναβάτες.
Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε παράλληλη εκδήλωση για παιδιά, στο κέντρο της Βυτίνας, ένας αγώνας τρεξίματος για μικρές ηλικίες, στον οποίο συμμετείχαν 30 παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Γορτυνίας καθώς και την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου, που για μια ακόμη χρονιά υπήρξε αρωγός σε αυτή τη διοργάνωση.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους στην εκκίνηση και στις απονομές των αγωνισμάτων του διημέρου τους: αντιδήμαρχο Βυτίνας κο. Καραντώνη, την πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου κα. Διαμαντοπούλου Μαρίνα, τον πρόεδρο του συλλόγου εμποροεπιχειρηματιών Βυτίνας κο. Λιαρόπουλο.
Ευχαριστούμε επίσης τους υποστηρικτές της διοργάνωσης:

Πρατήρια καυσίμων Δεληγιάννης σε Αρκαδία, Λακωνία, Μεσσηνία και Αργολίδα, την εταιρεία http://www.bizart.gr/, την εταιρεία  http://www.wish-bars.gr/, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, το εργαστήρι τέχνης Βυτινουργίες.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας,: Arcadia portal, Kalimera Arcadia, Πάμε Αρκαδία, το μηνιαίο περιοδικό για το ποδήλατο MBike, το περιοδικό Autoτρίτη, το Runningnews και το Arcadia Images
Για την προσφορά τους στους αθλητές ευχαριστούμε: το ξενοδοχείο Αίγλη, το ξενοδοχείο Αιώρα, το ξενοδοχείο Art mainalon, τις παραδοσιακές ταβέρνες Παλιά Βυτίνα, και Αρχοντικό της Αθηνάς, τον Όμιλο Κυριών Βυτίνας.
Επίσης ευχαριστούμε  τους εμποροεπιχειρηματίες Βυτίνας που προσέφεραν προϊόντα τους για τον μπουφέ των αθλητών, συγκεκριμένα τους: τυροκομικά Αφοί Τσατσουλή, λουκουμάδες με μέλι Ηλιόπουλος Νεκτάριος, σμυνουργίες Παπαντωνόπουλος Γιώργος, παξιμάδια Λιαρόπουλος Σπύρος, ζυμαρικά-τυριά Ιερόπουλος Τριαντάφυλλος, ζαχαροπλαστείο Maestro Κουρεμένος Γιώργος, καφέ Δρυάδες.
Τέλος  ευχαριστούμε θερμά το Σώμα εθελοντών Σαμαρειτών κλιμακίου Τρίπολης, που για μια ακόμη χρονιά ήταν μαζί μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και με απίστευτο επαγγελματισμό.

Για περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να μπείτε στη σελίδα μας στο facebook:

Άλμπουμ με όλες τις φωτογραφίες

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Log In or Sign Up

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; / Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;